Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını çelmek yürekin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Tasarruf amacı: Mehabetli hileışbilgiş merkezleri veya stat üzere ordu alanlarda evgin çıkış kapısı skorsı elan şu denli ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Acil çıkış kapısı ismi ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabilinden ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik anında bapnın kolaylıkla açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tip yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde fiyat farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, normal fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Tamlanan bu zaman dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını tabir etmektedir. Ama bu mevzuda titiz yürütmek gerekir. Çünkü 90 dakika Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika bile dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın derneşik testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin tetkik ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek iş adımları alelumum şunları sineerir:

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + ekip seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sertifikasyon: Farklı Yangın Kapısı Fiyatları yangın dayanım sürelerine mevla kapıların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine malik bir yangın kapkaloriın hediyeı, 60 dakika yangına dayanım süresine sahip bir bapnın pahaından daha yüksektir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz Yangın Kapısı kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye geçim ve uygun bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page